Markkinoiden parhaat tuotteet pihaan ja puutarhaan
Tuotteet / Vesiaiheet puutarhaan / Vedenhoitotuotteet / Biologinen hoito / Vedenkirkastusaine Aqua Clear Plus 500ml Ubbink

Vedenkirkastusaine Aqua Clear Plus 500ml Ubbink

Veden laadun ylläpitoon

Ubbink

Jos altaan biologista tasapainoa ei saavuteta, biotoopin hyvinvointi alkaa usein järkkyä leväkasvuston lisääntymisen vuoksi. Varsinkin keväisin kaikenlaisten levien hallitsemattomalla kasvulla on varsin epämiellyttäviä vaikutuksia, esteettisyydestä altaan yleiseen toimivuuteen.

Ubbinkin Aqua Clear hidastaa huomattavasti erilaisten levälajien kasvua ja se poistaa nopeasti veden sameuden. Aqua Clearin käytön jälkeen on suositeltavaa ryhtyä muihin toimenpiteisiin altaan hyvänä ja kauniina pitämiseksi.

Kun Ubbinkin Aqua Clearia lisätään veteen, on normaalia että vesi hetkellisesti sameutuu ja sakkautuu, eikä sillä ole vaikutusta tuotteen tehoon. Avattu pakkaus tulee käyttää kolmen kuukauden kuluessa ja se on säilytettävä lasten ulottumattomissa alkuperäisessä pakkauksessaan. Aqua Clear värjää voimakkaasti lammen vettä, se kuuluu kuitenkin asiaan. Väri vaihtuu muutaman päivän kuluessa.

Toimitus: 2-4 arkipäivää

34,90 

sis. arvonlisäveron

Varastossa

Määrä:
Lisää toivelistalle
Lisää toivelistalle
Tuotenumero: 850083 EAN: 8711465730181 Tehdaskoodi: 1373018 Tuontiukkonen: 850083
MobilePay
Nyt voit maksaa helposti myös MobilePayllä!

Tarvitsetko apua?

Vesiaiheet

info@tuontiukkonen.fi

Tuote on turvallinen kala-altaissa, jos aineen lisäys tehdään ohjeen mukaan. Tärkeää on, että ei laita liikaa kerralla/ohjeistuksen mukaan. Erittäin tärkeää on myös, että miten aine lisätään altaaseen, eli ei missään tapauksessa suoraan pullosta. Jos ainepitoisuus on korkea, vaara eläimille on muutaman minuutin, etenkin kalat saattavat luulla saavansa ruokaa ja uivat suoraan korkepitoiseen ainepilveen.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Vedenkirkastusaine Aqua Clear Plus 500ml Ubbink”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuontiukkonen.fi

Horisont Enterprises Ltd Oy
Malminkartanonkuja 4,
00390 HELSINKI

Katso kartalla »

Copyright © 2024 Horisont Enterprises Ltd Oy