Markkinoiden parhaat tuotteet pihaan ja puutarhaan

Cozze 13TM Kaasu-uuni

Kaasutoiminen Cozze 13TM -pizzauuni saavuttaa pizzanpaistolämmöt noin 20 minuutissa. Tällä uunilla pystyy paistamaan noin 13 tuuman eli halkaisijaltaan noin 33 cm:n kokoisia pizzoja.

Herkullisen pizzan salaisuus on aito elävä tuli, laadukas, lämpöä varaava paistokivi, pizzauunille tyypillinen kuuman ilman kierto, joka virtaa myös pizzan yli sekä erityisen korkea paistolämpötila. Pizza paistuu nopeasti, jopa 60–90 sekunnin paistoajalla. Cozze 13TM -pizzauuni on nopea ottaa suoraan käyttöön, koska se on jo tehtaalla valmiiksi kasattu.

Tämä Cozze 13TM pizzauuni toimii nestekaasulla. Samalla kaasupullolla kuin kaasugrillitkin. Kaasupullo liitetään pizzauuniin samalla tavalla kuin kaasugrillissä, sitten avataan kaasuntulo pullosta ja painetaan paristotoimisella sytyttimellä varustettu uunin poltin palamaan. Sytytin tarvitsee tavallisen AA-kokoisen 1,5 V sormipariston, joka tulee hankkia uuniin erikseen. Uunissa on U-mallinen kaasupoltin, eli liekki palaa samaan aikaan uunissa molemmilla sivuilla sekä takaosassa. Uunin polttimen tehoa pystyy myös säätämään samaan tapaan kuin kaasugrilleissä. Kaasupolttimessa on erityisenä turvavarusteena liekinvarmistin, joka katkaisee kaasuntulon automaattisesti, jos palava liekki polttimessa jostain syystä, esimerkiksi tuulisen sään takia, sammuisi. Uunin katolla on lämpömittari, joka näyttää uunissa kiertävää sisälämpötilaa. Pizzakiven lämpötilan mittaamiseksi, kannattaa hankkia erikseen siihen tarkoitettu infrapunamittari.

Mukana pakkauksessa on:

  • Cozze 13TM kaasutoiminen pizzauuni
  • Keraaminen kordieriitistä valmistettu pizzakivi

Cozze 13TM pizzauunin materiaali on pulverimaalattu sekä osittain myös galvanoitu teräs. Pizzakivi on hyvin lämpöä kestävää keraamista kordieriittia.

Kaasutoimisen Cozze 13TM pizzauunin käyttöön tarvittavat kaasuletkut, -säätimet, kaasupullot, pizzalapiot ja muut tarvikkeet myydään erikseen.

269,00 

sis. arvonlisäveron

Vain 5 varastossa

Määrä:
Lisää toivelistalle
Lisää toivelistalle
Tuotenumero: 560000 EAN: 5708614903513 Tuontiukkonen: 560000
MobilePay
Nyt voit maksaa helposti myös MobilePayllä!

Ominaisuudet

  • pizzakiven mitat: L 34 x S 34 x K 1 cm
  • pizzauunin koko: L 53 x S 53 x K 29 cm
  • teho: Max. 5 kW
  • paino: noin 16 kg
  • takuu: 2 vuotta

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Cozze 13TM Kaasu-uuni”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuontiukkonen.fi

Horisont Enterprises Ltd Oy
Malminkartanonkuja 4,
00390 HELSINKI

Katso kartalla »

Copyright © 2024 Horisont Enterprises Ltd Oy